Hondenuitlaatdienst

Even ongedwongen lekker hond zijn
Beschikt u over weinig vrije tijd? Bent u beperkt in uw beweging en lukt het u even niet te voorzien in de behoefte van uw trouwe vriend op dit vlak? Hebt u een heel onrustige hond met nood aan extra uitdagingen? Of bent u net eigenaar van een lusteloos exemplaar dat wat geprikkeld zou mogen worden? De hondenuitlaatservice van De Snorhaard voorziet de perfecte oplossing.

De uitlaatservice van De Snorhaard verzorgt stevige natuurwandelingen voor uw hond(en). Tijdens het wandelen krijgt uw viervoeter naast de kans om zijn behoeftes te doen de mogelijkheid om te rennen, ontdekken, springen en ravotten met soortgenoten. De wandelingen gaan steevast door in een bosrijke omgeving of afgeschermde losloopweide. Zo blijft uw hond fit en in conditie en verkleint u de kans op ongewenst gedrag door opgekropte energie. Ook honden die liever ieder grassprietje uitvoerig besnuffelen komen op wandeling met hondenuitlaatservice De Snorhaard zeker aan hun trekken. Uw hond zal u na de uitstap moe en voldaan opwachten.

De natuurwandelingen worden gecombineerd met onze huisdierentaxi. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en teruggebracht. Heeft uw harige vriend zich lekker uitgeleefd in de modder, een sloot of andere viezigheid? Geen nood. Op aanvraag geven wij uw huisgenoot een grondige wasbeurt in onze hondenwasserette en brengen hem fris gewassen terug thuis.
Waar geven we als wandelservice aandacht aan?
Naargelang de leeftijd, conditie en gemoedstoestand van uw hond kiezen wij voor een individuele of roedelwandeling.
Voor een individuele wandeling richten we ons vooral op pups, seniors, loopse teefjes en honden met lichamelijke beperkingen. De duur en intensiteit van de wandeling wordt afgestemd op de individuele behoefte van uw dier.

Een natuurwandeling duurt gewoonlijk een uur. Als uitvalsbasis kiezen we vaak voor De Gemene Weidebeek, de Assebroekse meersen, de Sint-Pietersplas, Domein Ryckevelde, losloopweide Ryckevelde,...
Uw viervoeter wordt tijdens de uitstap voorzien van een penning van De Snorhaard met alle nodige gegevens voor herkenbaarheid.

We laten ons niet deren door de weersomstandigheden en passen ons steevast aan.

Wenst u op de hoogte te blijven van wat uw hond uitspookt tijdens zijn wandelavontuur? U blijft up to date via sms, Messenger of WhatsApp.
Prijslijst hondenuitlaatservice De Snorhaard
Wandeling van 30 min in uw buurt: 17


Wandeling van 60 min in uw buurt: 25


Wandeling van 45 min individueel in losloopweide of natuurgebied + wasbeurt in de dogwash: 30


Wij wandelen van maandag tot zaterdag.

In combinatie met onze huisdierentaxi:
Voor het oppikken en terugbrengen van uw hond rekenen wij een supplement van 0,50€/km.

In combinatie met een wasbeurt:
Bekijk hier de prijzen van onze hondenwasserette voor een combinatie met een wasbeurt na de wandeling.