Dierenverzorger aan huis

Oost west thuis best
U wilt er eventjes tussenuit maar wenst uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving te laten? Misschien hebt u verschillende huisdieren en ligt de kostprijs van een verblijf in een pension hoger dan een dierenoppas die bij u thuis langskomt? Mogelijk zoekt u opvang voor een ouder dier dat extra zorg of medicatie nodig heeft of niet beschikt over de noodzakelijke vaccinaties?

Dan vormt de dierenverzorging aan huis van De Snorhaard een goede uitkomst. Wij komen tijdens uw aanwezigheid één of twee keer per dag bij u langs om uw huisdier(en) te voeden, medicatie toe te dienen, de kattenbak te verversen, eventuele ongelukjes op te ruimen, te knuffelen en in het geval van een hond, uit te laten in de onmiddellijke omgeving of naar wens mee te nemen op een wandeling van onze uitlaatdienst. Zo kan uw huisdier volledig verzorgd in zijn eigen vertrouwde thuis blijven terwijl u er onbezorgd tussenuit kan.

 
Zorg op maat
Voor dit type van samenwerking is het belangrijk dat er vooraf een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Tijdens dit gesprek maken we tijd om kennis te maken met uw huisdier(en) en bespreken we de gewoontes, nodige zorg en de tijdstippen, duur en frequentie waarop De Snorhaard bij u thuis langskomt. Ook een eventuele combinatie met onze uitlaatservice kan dan besproken worden.

Wij bieden een betrouwbare verzorging aan huis voor allerlei dieren en dit van muis tot paard. U kunt steeds rekenen op de beste zorg in een sfeer van vertrouwen en respect en op een persoonlijke en warme omgang met uw dieren.

Tijdens dit eerste geprek wordt aan de hand van de specifieke noden van uw dier(en) een offerte op maat gemaakt.

Wenst u tijdens uw afwezigheid op de hoogte te blijven via foto's en filmpjes?  We houden u up to date via sms, FB, Messenger of WhatsApp.
Prijslijst dierenverzorging aan huis De Snorhaard
Hieronder vindt u een aantal richtprijzen. Iedere situatie is anders.

Kort bezoek van max. 30 min: 14€ (max.3 dieren)
Dit omvat: eten en drinken geven, knuffelen, en kattenbak verschonen.

Standaard bezoek van max. 45 min: 18€
Dit omvat:
  • eten en drinken geven
  • spelen en knuffelen
  • hond uitlaten
  • kattenbak verschonen
  • eventuele ongelukjes opruimen
  • medicatie geven
  • brievenbus ledigen
  • planten water geven
  • vuilnis buiten zetten

Mogelijke extra's: ruimtes waar de dieren verblijven stofzuigen en dweilen: 10€/keer
Alle prijzen zijn exclusief 0,35€/km. De kilometervergoeding vervalt voor de gemeenten Assebroek en Sint-Kruis.

Op zon- en feestdagen wordt een supplement van 5€ per bezoek gerekend.

Zijn er meer dan 5 dieren aanwezig of hebben uw dieren andere behoeftes? Aarzel niet om oms te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.