Hondenwasserette

minder stress voor hond én baas
Zonder twijfel is ook uw hond gek op een flinke natuurwandeling. Maar daarnaast misschien ook op zwemmen, zich uitleven in de meest smerige sloten, kuilen graven en rollen in de modder of andere viezigheid. Helaas mondt de broodnodige wasbeurt nadien vaak uit in een heroïsche strijd waarvan na afloop niet duidelijk is wie nu precies de wasbeurt heeft gekregen. Om niet te spreken over de staat waar uw badkamer zich in bevindt.

De hondenwasserette van De Snorhaard veegt met de self-dogwashformule al deze ongemakken van de baan en biedt een wasoplossing voor elke hond.
Met onze praktische hondenwasstraat verwent u uw hond met een comfortabele was- en droogbeurt en bekomt u een frisgewassen hond zonder bijhorende rommel in uw badkamer. De aangename werkhoogte van het wasgedeelte is ook veel rugvriendelijker dan het voorover hangen boven de badkuip met een tegenstribbelende hond.

Onze hondenwasserette is steeds voorzien van behaaglijk handwarm water, kwaliteitsvolle hondenshampoos en conditioner. Na het wassen beschikt u over een föhn met een temperatuur die prettig aanvoelt voor uw hond en over handdoeken voor dieren die de föhn te beangstigend vinden.
Hoe werkt onze hondenwasserette?
De hondenwasstraat van De Snorhaard is eenvoudig en snel in gebruik. De wasbeurt van een gemiddelde hond neemt ongeveer 12 minuten in beslag.
Alles is voorzien: hondenshampoo, conditioner, spoeling tegen vlooien en teken, waterafstotende schorten, handdoeken en halsbanden. 
Is uw zondagse wandeling wat uitgelopen? Geen nood. U hebt geen afspraak nodig. Wij zijn 7/7 geopend van 9 tot 21 uur.

 Wenst u uw hond te laten wassen? Voor slechts een kleine meerkost voeren wij de wasbeurt zorgvuldig voor u uit. Eventueel geven we uw hond ook een grondige borstelbeurt. Het trimmen en knippen van de vacht hoort echter niet tot onze diensten. Hiervoor dient u aan te kloppen bij een ervaren hondentrimmer.

In combinatie met onze huisdierentaxi kunnen we uw hond oppikken en na de wasbeurt terug thuisbrengen.
Neemt uw hond via onze uitlaatdienst deel aan één van onze natuurwandelingen? Dan kan u op aanvraag hier een voordelige wasbeurt aan koppelen.

Meer weten? Lees hieronder het volledig stappenplan van onze hondenwasserette.
Prijslijst hondenwasserette De Snorhaard
Startprijs 7,50€ te betalen in munten, biljetten of via jetons.

U wast uw hond zelf:
Vanaf 7,5€ voor 12,5 minuut (u kunt steeds tijd bijkopen)

Wij wassen uw hond:
Klein kortharig: 12,5 €
Groot kortharig- middelgroot langharig: 20 €
Groot langharig: 25 €
XL: 30€

In combinatie met onze huisdierentaxi:
Wij halen u hond op, geven hem een zorgvuldige wasbeurt en brengen hem terug thuis.
Prijs wasbeurt + 10€ voorrijkosten + 0,35€/km vergoeding. De kilometervergoeding vervalt voor de gemeenten Assebroek en Sint-Kruis.


Openingsuren

Open van maandag tot en met zondag van 9 tot 21u.


Een wasbeurt cadeau?

Haal met de Snorhaard cadeaubon het meest originele geschenk in huis voor een bevriend hondenbezitter.